Puur Verkoop

Hakwood Houten vloerdelen (duoplank)

Hakwood is een Nederlandse producent van topkwaliteit houten vloerdelen (de Duoplank).De Duoplank is een uitvinding van Hakwood. Dit zijn vloerdelen bestaande uit een houtlaag (Europees eiken) gelijmd op het beste Baltische berken multiplex. Hakwood vloerdelen zijn maat- en vormvast en zeer stabiel, ook in combinatie met vloerverwarming. De vloerdelen hebben een uitstraling van een massief houten vloer, leverbaar in verschillende lengte- en breedtematen en twee diktes. Er kan gekozen worden uit verschillende sorteringen Europees eiken, o.a. classical, rustiek en prime.

Hakwood Duoplank systeemvloeren zijn toepasbaar in woning, bedrijfsruimte, horeca en winkel. Zowel verlijmd als zwevend leggen van de houten vloerdelen is mogelijk.
Op de houten vloerdelen wordt een garantie van 25 jaar gegeven.

Het uitgebreide assortiment houten vloerdelen is in verschillende collecties onder te verdelen:

 •  Authentic Collection (natuurlijk/traditioneel)

  Het rookproces zorgt voor een karakteristieke, doorleefde uitstraling. De kalkwas/bleekbehandeling geeft de vloer een fris en gelijkmatig uiterlijk.

 •  Colour Collection (uitgebreid kleurenpalet)

  Eenvoudig qua textuur, met veel aandacht voor de kleur. Steeds worden nieuwe trendy kleuren aan deze collectie toegevoegd.

 •  Sierra Collection (unieke textuur)

  De fijnbezaagde afwerking zorgt voor een steeds wisselend patroon. Door het roken, oliën of beitsen van de planken wordt een extra diepte gegeven aan het hout.

 •  Dutch scrape collection (mix van oud en nieuw)

  Door de speciale behandeling krijgt de vloer een eigen karakter met gladde oppervlakken en ruwe accenten.

 •  Old world Collection (met de hand bewerkt)

  Om een authentiek en ongelijkmatig effect te creëren, worden de bewerkingen aan deze planken met de hand gedaan. Het hout heeft een uniek en antiek uiterlijk.